В Каневі для гелікоптерів H145 побудують ангари

23 вересня 2020 року Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України оголосив тендер на закупівлю 2 комплектів ангару для зберігання авіаційної техніки очікуваною вартістю 10 788 730,00 грн.

Строк надання послуги – до 24 грудня 2020 року.

Технічна документація тендеру передбачає, що авіаційний ангар повинен бути обладнано системами: електроживлення, опалення, освітлення, вентиляції, та пожежного сповіщення. Авіаційний ангар повинний передбачати можливість відносно швидкого демонтажу.

Основні технічні характеристики

Кліматичні умови експлуатації: – температура зовнішнього повітря, °С – 40  ̶  + 50; – відносна вологість повітря при температурі +20°С, не більше % 95

Габаритні розміри: – довжина, мм 23000±50; – ширина, мм 22000±50;  – висота, мм. 11000±50

Матеріали

– фундамент – залізобетонна конструкція (без заглиблення) із заставними деталями для кріплення ангара, що укладається на аеродромні плити з анкеруванням

– основа підлоги – аеродромні плити (надається Замовником)

– каркас – ферми металеві

– стіни – суцільний оцинкований металевий профільований лист у два шари з утеплювачем 100 мм

– стеля – суцільний оцинкований металевий профільований лист у два шари з утеплювачем 100 мм

– покрівля – суцільний оцинкований металевий профільований лист у два шари з утеплювачем 100 мм

– двері зовнішні – металеві утеплені

– вікна – .металопластикові з двокамерним склопакетом, поворотно-відкидні.(орієнтовна схема)

Монтаж конструкції, та налаштування взаємодії комплектуючих, що входять до складу ангару виконується Постачальником та включається в суму тендерної пропозиції (та ціну договору) за адресою Черкаська обл., Канівський р-н, с. Пекарі, вул. Лугова 10.

Як повідомлялося раніше, гелікоптерний майданчик “Канів” був обраний як база для нових гелікоптерів Національної поліції України H145.

Вказаний майданчик будувався до Євро-2012. 17 липня 2012 року його було передано на баланс Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (Украерорух). З 1 березня 2013 року вертодром почав свою операційну діяльність.

Гелікоптерний майданчик – це комплекс загальною площею 8,5 гектарів, розташований за 8 км на південний схід від міста Канева та в межах 1 км від села Пекарі Черкаської області. Вертодром має злітно-посадковий майданчик, автостоянку, руліжні доріжки, 10 гелікоптерних стоянок, термінал із пропускною спроможністю обслуговування до 50 пасажирів на годину, конференц-залу.

Related Post